Papirflyreiser - bokbingo for ungdom og voksne

Mange har måtte sette reiseplanene på hylla denne sommeren på grunn av koronaviruset. Men selv om vi ikke kan reise i virkeligheten, kan vi fortsatt reise i litteraturen! Med Lindesnesbibliotekenes bokbingo kan du oppleve de eksotiske strendene i Spania eller den unike bykulturen i Tokyo – alt gjennom litteraturen!

Lesekampanjen varer fra mandag 1. juni til og med mandag 31. august. For å delta må du minst lese eller lytte til en rad med bøker enten vannrett, loddrett eller diagonalt. Det er lov å lese alt fra fagbøker og romaner, til skuespill og grafiske romaner, papirbøker eller e-bøker og lydbøker. Boken kan kun brukes en gang (selv om historien foregår i flere land). For hver rad du leser får du et lodd i trekningen av et gavekort fra Norli!

Last ned skjema her:

Skriv navn og telefon/e-post og send skjemaet til:  (skannet eller som et bilde) eller lever det fysisk på et av bibliotekene i betjent åpningstid. Vinneren blir trukket onsdag 2. september.

Del gjerne hva du leser til bokbingoen ved å tagge #Lindesnesbibliotekene og #papirflyreiser i innlegg eller bilder på Instagram. Vi gleder oss til å se hvilke bøker dere leser denne sommeren! 

Lykke til og god lesesommer!

Takk til Sandefjordbibliotekene for tips om bokbingo.

Vil du ha lesetips for de ulike landene?

Ta en kikk på denne siden:  Lesetips Papirflyreiser 

Free-Photos, Pixabay

Eller last nedd BookBites-appen og se bokhylla "Papirflyreiser".

Målgruppe:

4. juni 2020